ΝΕΑ

FIX

ΑΛΛΑ ΝΕΑ

 
150 χρόνια, 7 συλλεκτικές ετικέτες και 1 μοναδικός φωτογραφικός διαγωνισμός για την αγαπημένη ελληνική μπύρα FIX Hellas

Γιορτάζοντας την επέτειο των 150 χρόνων επώνυμης παρουσίας της στην Ελλάδα, η FIX Hellas μας προσκαλεί στον πιο δροσερό διαγωνισμό του φετινού καλοκαιριού: FIX your selfie! 
Συνδυάζοντας τη μακρόχρονη παράδοσή της με το νέο trend των social media, τις φωτογραφίες selfie, η αγαπημένη ελληνική μπύρα αποτυπώνει με τον πιο ζωντανό τρόπο την ανεμελιά του καλοκαιριού, με μοντέλα τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της, δηλαδή όλους εμάς! 
Η FIX Hellas μαζί με την Athens Voice καλούν, λοιπόν, το κοινό να λάβει μέρος στο διαγωνισμό FIX your selfie. Όλη η ουσία βρίσκεται στην παραδοσιακή φιάλη FIX 330ml. που κυκλοφορεί μόνο για φέτος με 7 διαφορετικές επετειακές ετικέτες, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται και η ιστορία του brand. 
Τα βήματα είναι απλά: Βγάλε μέσω instagram μία selfie φωτογραφία με μία από τις επετειακές ετικέτες στην παραδοσιακή φιάλη FIX Hellas και ανέβασέ την στη live gallery που έχει δημιουργηθεί στο athensvoice.gr με ένδειξη #fixyourselfie. Συγκέντρωσε likes και loves και μπορεί να δεις τη δική σου φωτογραφία εξώφυλλο στην Athens Voice, πάντα σε συνδυασμό με την απεριόριστη απόλαυση της FIX Hellas! 
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα #fixyourselfie! FIX + εσύ = μια selfie φωτογραφία… 
Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό πατήστε εδώ: www.athensvoice.gr/fixyourselfie

Κατεβάστε το PDF

Επιστροφή