ΝΕΑ

FIX

ΑΛΛΑ ΝΕΑ

 
Η FIX Hellas στην 1η Γενέθλια Γιορτή Μπύρας του Δήμου Ηρακλείου, στο κτήμα Φιξ

Η FIX Hellas έδωσε δυναμικά το παρών στην 1η Γενέθλια Γιορτή Μπίρας, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, Αττικής, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, στο κτήμα Φιξ. 
Ήταν μια μεγάλη υπαίθρια γιορτή, που εξέπληξε ευχάριστα εκατοντάδες επισκέπτες που παραβρέθηκαν, καθώς ξεχώρισε όχι μόνο για τις «γευστικές» προτάσεις, αλλά και για τον εκπαιδευτικό και πολιτιστικό της χαρακτήρα.
Με δεδομένο ότι ο Δήμος Ηρακλείου υποδέχθηκε τους πρώτους Βαυαρούς στη χώρα μας, και φυσικά το πρώτο εργοστάσιο μπίρας της οικογένειας Φιξ, το κοινό είχε την ευκαιρία να βιώσει την ιστορία παρασκευής της μπίρας στην Ελλάδα, μέσα από δημιουργικά δρώμενα. 
Θεατρικές παραστάσεις με τη σφραγίδα της FIX Hellas, έκθεση ανέκδοτων φωτογραφιών, συναυλίες και χορευτικά συγκροτήματα με αυθεντικές παραδοσιακές στολές ήταν μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις που πλαισίωσαν το Φεστιβάλ. Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες απόλαυσαν άφθονη παγωμένη FIX Hellas και γεύτηκαν ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων.
Η FIX Hellas έδωσε τη δική της ξεχωριστή γεύση σε αυτήν τη γιορτή, στο κτήμα Φιξ, εκεί όπου ξεκίνησε ουσιαστικά η ιστορία της ελληνικής μπίρας. 

Κατεβάστε το PDF

Επιστροφή