Άνευ100th Meet Market

16 Μαΐου 2018by sg@creative-ideas.gr0
https://www.fix-beer.gr/wp-content/uploads/2018/05/100thmeet.jpg

Μία εβδομάδα πριν το Πάσχα το Meet Μarket γιορτάζει τη Χρυσή επέτειό του! Έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη φορά που το Meet Market άνοιξε τις πόρτες του, τον Δεκέμβριο του 2007 στον όροφο ενός μπαρ, το K44. Η ιδέα ήταν να εξερευνήσει και να παρουσιάσει έναν νέο τύπο νομαδικής αγοράς, με καλοφτιαγμένα προϊόντα & φρέσκα concept σε ένα ζωντανό και διασκεδαστικό σκηνικό. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε να μεγαλώνει και να αποτελεί ένα μηνιαίο τόπο συνάντησης για δημιουργούς και κοινό που επιθυμούν να ανταλλάξουν απόψεις.

Kαι να, που ο καιρός πέρασε και δεν καταλάβαμε πως φτάσαμε στο

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, ετοιμάζουμε κάτι έξτρα σπέσιαλ και για να μείνει αξέχαστο θα καταλάβουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών παρέα με την FIX Άνευ!

100ο Meet Μarket! ”

150+ ελληνικά brands μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σχεδιαστές και συλλέκτες θα συμμετέχουν σε ένα διήμερο γεμάτο με dj sets, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, workshops & σεμινάρια για μεγάλους, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, live performances, εκθέσεις, street food και όπως πάντα δώρα για όλους στο κεντρικό ταμείο!

Και επειδή μιλάμε για το 100ο Meet Market και το γιορτάζουμε έχουμε 100 δωροεπιταγές των 5, 10 & 20 ευρώ για 100 τυχερούς νικητές που θα μπορούν να τις εξαργυρώσουν ψωνίζοντας από το Meet Market.

Mε την ευγενική χορηγία της FIX Άνευ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree