100th Meet Market

16 Μαΐου 2018by efytrakis

Μία εβδομάδα πριν το Πάσχα το Meet Μarket γιόρτασε τη Χρυσή επέτειό του! Πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη φορά που το Meet Market άνοιξε τις πόρτες του, τον Δεκέμβριο του 2007 στον όροφο ενός μπαρ, το K44. Η ιδέα ήταν να εξερευνήσει και να παρουσιάσει έναν νέο τύπο νομαδικής αγοράς, με καλοφτιαγμένα προϊόντα & φρέσκα concept σε ένα ζωντανό και διασκεδαστικό σκηνικό. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε να μεγαλώνει και να αποτελεί ένα μηνιαίο τόπο συνάντησης για δημιουργούς και κοινό που επιθυμούν να ανταλλάξουν απόψεις.

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, παρουσιάστηκε κάτι έξτρα σπέσιαλ και έμεινε αξέχαστη η κατάληψη ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Τεχνόπολης Δήμου Αθηνών παρέα με την FIX Άνευ!

100ο Meet Μarket! ”

150+ ελληνικά brands μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σχεδιαστές και συλλέκτες συμμετείχαν σε ένα διήμερο γεμάτο με dj sets, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, workshops & σεμινάρια για μεγάλους, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, live performances, εκθέσεις, street food και όπως πάντα δώρα για όλους στο κεντρικό ταμείο!

Και επειδή μιλάμε για το 100ο Meet Market και γιορτάστηκε με 100 δωροεπιταγές των 5, 10 & 20 ευρώ για 100 τυχερούς νικητές που τις εξαργύρωσαν ψωνίζοντας από το Meet Market.

Mε την ευγενική χορηγία της FIX Άνευ