ΦΙΞ Μαύρη

Μοναδική για ιδιαίτερες γεύσεις

Η ΦΙΞ Μαύρη αντιστοιχεί σε μία μαύρη λάγκερ υψηλής ποιότητας μπύρα, που λανσαρίστηκε το 2012.

Με όχημα την παράδοση και τη ζυθογνωσία ΦΙΞ, η ξεχωριστή συνταγή της συνδέεται με τον θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πολλές δεκαετίες πριν. Τότε που οι επισκέπτες της ΔΕΘ συνέρρεαν στο περίπτερο της ΦΙΞ για να απολαύσουν την παγωμένη μαύρη μπύρα που παραγόταν αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη περίσταση. Τα χαρακτηριστικά της την καθιστούν, όχι μόνο μια ξεχωριστή πρόταση απόλαυσης, αλλά κυρίως έμπνευση για τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας μπύρας που ανέτρεψε τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς ως προς την μαύρη μπύρα!

Συνδυάζοντας τις αξίες, την κληρονομιά και τη ζυθογνωσία ΦΙΞ, η ΦΙΞ Μαύρη «κάνει την έκπληξη» από την πρώτη κιόλας γουλιά, με την ευκολόπιοτη, ισορροπημένη γεύση και τον πλούσιο κρεμώδη αφρό της. Η περιεκτικότητά της σε αλκοόλ είναι 5,2% και στο μπουκέτο αρωμάτων της κυριαρχεί η φρεσκάδα από αρώματα μήλου, μπανάνας, καραμέλας και φρεσκοψημένης βύνης. Το 2013, βραβεύτηκε με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi.

Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, η ΦΙΞ Μαύρη ήρθε για να εμπλουτίσει το ρεπερτόριο των καταναλωτικών επιλογών, ιδίως για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό στην καθημερινή τους απόλαυση! Η ΦΙΞ Μαύρη συνδυάζεται ιδανικά με θαλασσινά, σοκολάτα και κίτρινα τυριά.

https://www.fix-beer.gr/wp-content/uploads/2018/04/icon-siskeyasies-black.png

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

https://www.fix-beer.gr/wp-content/uploads/2018/05/fix_dark.jpg
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ 100 ml ΦΙΞ ΜΑΥΡΗ
Ενέργεια: 182kJ / 43 kcal
Λιπαρά: 0 g
εκ των οποίων Κορεσμένα: 0 g
Υδατάνθρακες: 3,0 g
εκ των οποίων Σάκχαρα: 0,3 g
Πρωτεΐνες: <0.5 g
Αλάτι: 0 g