Ρεμπέτικο Φεστιβάλ

27 Ιουνίου 2019by efytrakis

Rebetiko Festival

Με χαρά ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση του Rebetiko Festival από Παρασκευή 5 Ιουλίου μέχρι Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 στο Παλιό Αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι, για ένα μοναδικό Ρεμπέτικο γλέντι συντροφιά με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου.

Προσφυγιά, κοινωνική καταπίεση, έρωτας, φτώχεια οσμώθηκαν με τα μπουζούκια, τους μπαγλαμάδες και τους μάγκες της εποχής και ανέδειξαν ένα είδος αστικού λαϊκού τραγουδιού που αγαπήθηκε από τους ανθρώπους διαχρονικά και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής μουσικής κουλτούρας. Το διαχρονικό είναι πάντα σύγχρονο, έτσι και η FIX Hellas υποστηρίζει το ρεμπέτικο τραγούδι, που για πάρα πολλά χρόνια συνοδεύουν μαζί τις πιο αυθεντικές στιγμές μας.

Μαζί θα σεργιανίσουμε με τραγούδια Σμυρναίικα, Ρεμπέτικα προπολεμικά και μεταπολεμικά του Πειραιά, της Αθήνας και άλλων Ελληνικών πόλεων μέσα από τη μουσική που λατρεύτηκε και άφησε εποχή.

Το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως η Μαριώ, ο Αγάθωνας, οι Rebetien, η Ντένια Κουρούση, οι Ρεμπελέτικο, οι Απειρωτάν, τα Τεχν-Άσματα και οι Κιουρντί.

 

Βρείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και περισσότερες πληροφορίες: www.rebetikofestival.gr