«Κάθε ντόπιος έχει τον τόπο του. Για εμάς τόπος μας είναι όλη η Ελλάδα!» Νέα τηλεοπτική καμπάνια από τη FIX Hellas / 18 Μαρτίου 2021

21 Μαΐου 2021by Vasileia Galanaki

Στον αέρα βρίσκεται το νέο τηλεοπτικό σποτ της FIX Hellas, και ως γνήσιος ντόπιος  μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

Όπως κάθε ντόπιος θα μας πει πού θα βρούμε την κρυφή παραλία με τα πιο όμορφα νερά, το καλύτερο ταβερνάκι για να δοκιμάσουμε τα τοπικά εδέσματα, τη διαδρομή με την πιο όμορφη θέα… Αυτή η μπύρα ξέρει πολλά! Πόσα αδέρφια χωράνε σε μια ταμπέλα, πόσο πέρα είναι η «Πέρα Χώρα», πόσο παλιά είναι η παλιά πόλη, ακόμη κι  αν το Όρος Φαλακρό στα νιάτα του είχε μπούκλες. Η FIX Hellas ξέρει πολλά από την Ελλάδα και κυρίως ξέρει πόσο αγαπημένη είναι η στιγμή που βγαίνεις από τη θάλασσα και πίνεις την πρώτη γουλιά και την αξία από το πρώτο τσούγκρισμα, το πρώτο βράδυ στην ταβέρνα του χωριού, τις εκδρομές, το κάμπινγκ και τις μαζώξεις στις καλοκαιρινές αυλές μας.

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της FIX Hellas γυρισμένη σε πανέμορφα ελληνικά τοπία, σε παραλίες και ορεινά χωριά, τρυπώνοντας σε καφενεία, ταβέρνες και κρυφούς καταρράκτες, μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα αλλά και στον χρόνο, αναδεικνύοντας την πιο γλυκιά αλήθεια αυτής της μπύρας. Πως σαν γέννημα θρέμμα αυτής τη χώρας, συντροφεύει κι ομορφαίνει τα καλοκαίρια μας. Σαν τον ντόπιο που μας δείχνει τα πιο όμορφα μέρη του τόπου του και είναι πάντα, μα πάντα εκεί να μας υποδεχτεί, όπως ο καλύτερος οικοδεσπότης.

Ο καθένας έχει τον τόπο του και για εμάς, τόπος μας είναι όλη η Ελλάδα. FIX Hellas, Μία χώρα, μία μπύρα!

Το νέο τηλεοπτικό της FIX Hellas είναι δημιουργία της BBDO, σε παραγωγή της Stefi Productions, σκηνοθεσία του Daniel Bolda  και μουσική επένδυση από την Musou.