Νέα τηλεοπτική καμπάνια για την ΦΙΞ Άνευ: Αφιερωμένη, σε όσους περίμεναν … άνευ λόγου!

20 Ιουνίου 2023by Vasileia Galanaki

Μια διαφήμιση αφιερωμένη, σε εκείνους που στερήθηκαν την απόλαυση μιας δροσιστικής μπύρας, μέχρι να τελειώσουν τη δουλειά τους ή «εκείνο» το meeting, το πρόγραμμα διατροφής τους, την προπόνηση, άλλα και τόσα ακόμη, που μας κάνουν να λέμε «Μπύρα τώρα; Δεν γίνεται.».
Η ΦΙΞ Άνευ δε χρειάζεται ιδιαίτερες συνθήκες! Δεν περιμένει από σένα να μη δουλεύεις, να μη γυμνάζεσαι, να μην προσέχεις τη γραμμή σου. Μπορείς να την απολαύσεις άνευ περιορισμών, τύψεων και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ την κατάλληλη στιγμή. Γιατί, πολύ απλά, πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια ΦΙΞ Άνευ!
Περιγράφοντας όλες τις στιγμές, που θεωρητικά θα απέκλειες μια μπύρα, η νέα επικοινωνία «βγάζει τη γλώσσα» σε όσους νομίζουν, ότι μια μπύρα χωρίς αλκοόλ είναι «βαρετή» ή καταναλώνεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Το νέο τηλεοπτικό σποτ υπογραμμίζει παιχνιδιάρικα, πως η ΦΙΞ Άνευ είναι φτιαγμένη για να αλλάξει αυτόν τον κανόνα και να αναδείξει ότι είναι μια μπύρα για όλους αυτούς που θέλουν να γευτούν την αγαπημένη γεύση της μπύρας, απλά χωρίς αλκοόλ. Και τη θέλουν τώρα! Στο γραφείο, στη μέση της διατροφής, στο τέλος της προπόνησης…Άνευ δισταγμών, καθυστερήσεων και σκέψεων.
Επίσης, στο τέλος του σποτ, παρουσιάζεται και η νέα προσθήκη στην οικογένεια της ΦΙΞ Άνευ, η νέα γεύση ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι, μία φυσικά δροσιστική επιλογή!
Το νέο τηλεοπτικό της ΦΙΞ Άνευ είναι δημιουργία της BBDO Athens, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε η Stefi Productions, σε σκηνοθεσία του Μπάμπη Μακρίδη.

Παρακολουθείστε εδώ τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΦΙΞ Άνευ: https://www.youtube.com/watch?v=OgM5Ids5ZrM