ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ XΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

SOCIAL MEDIA HOUSE RULES

Εμείς, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. («Ολυμπιακή Ζυθοποιία»), μέλος του Ομίλου Carlsberg, έχουμε δημιουργήσει αυτές τις σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για να μπορείτε να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στον κόσμο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και στον Όμιλο Carlsberg, να κάνετε ερωτήσεις, προτάσεις, να δημοσιεύσετε φωτογραφίες και να δηλώνετε τη γνώμη σας σχετικά με θέματα, που σχετίζονται με το εμπορικό σήμα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας ή/και σήματα του Ομίλου Carlsberg. Χαιρετίζουμε τα σχόλια από τους πελάτες και άλλους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν περιορίζουμε τα σχόλια αυτά, τα μηνύματα ή τις δημοσιεύσεις, που αναρτώνται από τους πελάτες και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις υπόψη σελίδες πριν από τη δημοσίευση. Παρακαλούμε τυχόν καταχρηστικό, προσβλητικό ή παράνομο περιεχόμενο να το αναφέρετε στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση info@olympicbrewery.gr.

Διασφαλίζουμε ότι το σύνολο των επικοινωνιών για την προώθηση των προϊόντων μας διέπεται από κοινωνική υπευθυνότητα και συμβαδίζει με τους κώδικες πρακτικής χώρου. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας συμπεριλαμβανομένου του υλικού, που δημοσιεύεται από τους χρήστες των ιστοσελίδων, πρέπει επίσης, να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις αυτές. Για το λόγο αυτό, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει και να απομακρύνει περιεχόμενο, το οποίο ενδέχεται να παραβιάζει αυτές τις απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, απεικονίσεων (βίντεο/φωτογραφίες) ατόμων ηλικίας κάτω των 25 ετών, απεικονίσεων υπερβολικής ή ανεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ ή οποιασδήποτε επωνυμίας τρίτου μέρους.

Επισημαίνουμε ρητά ότι τυχόν μηνύματα, σχόλια, δημοσιεύσεις, αναρτήσεις, απεικονίσεις ή άλλο υλικό που δημοσιεύεται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δεν αντιπροσωπεύουν απαραιτήτως τις απόψεις και τις αξίες της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και του Ομίλου Carlsberg.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ως μία ευχάριστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες, και για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους χρήστες να σέβονται την ακόλουθη κατηγοριοποίηση και κανόνες και επισημαίνουμε ότι περιεχόμενο, που δεν συμμορφώνεται με τα αναφερόμενα στην παρούσα ειδοποίηση, δύναται να αφαιρεθεί από τον επιμελητή/συντάκτη της ιστοσελίδας:

  • Γλώσσα

Παρακαλούμε να δείχνετε σεβασμό για τους λοιπούς χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και να αποφεύγετε της χρήση ασεβών εκφράσεων, σεξουαλικών αναφορών και ακατάλληλης ορολογίας εν γένει.

  • Εμπιστοσύνη

Ο σεβασμός είναι σημαντικός και δεν δεχόμαστε σχόλια ή δημοσιεύσεις, που με οποιονδήποτε τρόπο παρενοχλούν, απειλούν ή δυσφημούν άλλους.

  • Εικόνες/βίντεο

Δεν γίνεται αποδεκτό πρόχειρο, άσεμνο, παραβατικό ή δυσφημιστικό υλικό. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες ή υλικό βίντεο, που εμφανίζει άτομα κάτω των 25 ετών. Επίσης, δεν δεχόμαστε υλικό, που εμφανίζει ανεύθυνη κατανάλωση ποτών ή καταστάσεις μέθης.

  • Ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam)

Δεν γίνονται αποδεκτές αναρτήσεις και δημοσιεύσεις σχετικά με προϊόντα ή εκδηλώσεις, που προωθούν άλλες μάρκες ή εταιρείες.

  • Αγγελίες τρίτων

Ενδέχεται η πλατφόρμα/εφαρμογή να εμφανίζει διαφημίσεις και άλλες λειτουργίες μαζί με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας. Δεν έχουμε κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου ή των εικόνων, που περιέχονται σε αυτή και δεν υποστηρίζουμε ούτε διατηρούμε κάποια σχέση μαζί τους.

  • Σύνδεσμοι σε ιστότοπους τρίτων

Όταν οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης περιέχουν συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους και πηγές, που παρέχονται από τρίτους, οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται μόνο για τις πληροφορίες σας. Δεν έχουμε κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου αυτών των ιστότοπων ή πηγών και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη γι ‘αυτούς ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, που μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους από εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης και κανονισμούς που διέπουν τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εδώ:

[Δήλωση Δικαιωμάτων και Ευθύνες Facebook : https://www.facebook.com/terms.php

Όροι και Προϋποθέσεις YouTube : https://www.youtube.com/static?template=terms

Instagram’s Terms of Use: https://help.instagram.com/478745558852511

Τέλος, το σύνολο του περιεχομένου, που βρίσκεται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αφορά μόνο άτομα με νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ στη χώρα, στην οποία διαμένετε και σας συμβουλεύουμε να μην το μοιράζεστε με άτομα κάτω από την νόμιμη αυτή ηλικία.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δεσμεύεται ώστε η χρήση αλκοόλ να αποτελεί μια κοινωνικά υπεύθυνη εμπειρία και σας παροτρύνει να καταναλώνετε τα προϊόντα της υπεύθυνα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε., info@olympicbrewery.gr, Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6675200.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατά την επίσκεψή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Αν είστε επισκέπτης στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουμε (π.χ. Facebook, Instagram, LinkedIn), σκοπός της επεξεργασίας είναι να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο είναι σχετικό και παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς, καθώς και ότι εσείς ως επισκέπτης έχετε μια θετική εμπειρία κατά την πλοήγηση στις σελίδες μας.

Τα κανάλια συνομιλίας, οι πίνακες μηνυμάτων και ανακοινώσεων, καθώς και οι διαδραστικές περιοχές όπου εσείς ως επισκέπτης ενδέχεται να δημοσιεύσετε σχόλια ή πληροφορίες για την απόλαυσή σας μπορεί να είναι διαθέσιμες σε εσάς στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά, σας ενθαρρύνουμε να διατηρείτε καλούς τρόπους και ένα καλό ύφος. Αν συναντήσουμε οποιοδήποτε βίαιο, ενοχλητικό ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ακατάλληλο περιεχόμενο που δημοσιεύεται, ενδέχεται ανά πάσα στιγμή να επιλέξουμε να καταργήσουμε αυτό το περιεχόμενο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι ιστότοποι μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανήκουν σε τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο αυτών των ιστότοπων και οποιεσδήποτε πληροφορίες τυχόν επιλέξετε να μοιραστείτε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσής μας μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν από τον πάροχο της ιστοσελίδας για δικούς του ανεξάρτητους σκοπούς, οι οποίοι δεν καλύπτονται από την παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου – διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων των παρόχων της ιστοσελίδας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα. Ως εκ τούτου, σας ενθαρρύνουμε να περιηγείστε πάντα στις τοποθεσίες και να μοιράζεστε πληροφορίες με ιδιαίτερη προσοχή, όταν επισκέπτεστε αυτές τις τοποθεσίες.

Ποιους αφορούν τα Προσωπικά Δεδομένα (Υποκείμενο των δεδομένων)

Εσάς ως επισκέπτη των χώρων κοινωνικής δικτύωσής μας.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποιούνται

Στο πλαίσιο της διαχείρισης των ιστοτόπων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε Προσωπικά Δεδομένα όπως:

– Στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, email)

– Πληροφορίες σχετικές με την εργασία (π.χ. τίτλος, χώρος εργασίας)

– Πληροφορίες σχετικά με τις ψηφιακές αλληλεπιδράσεις σας (π.χ. τη χρήση καναλιών συνομιλίας, πινάκων μηνυμάτων, σελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή άλλων διαδραστικών φόρουμ, συμπεριλαμβανομένων τυχόν σχολίων, φωτογραφιών, βίντεο ή άλλων πληροφοριών που δημοσιεύετε στο διαδίκτυο)

– Φωτογραφίες, βίντεο και φωνητικές εγγραφές (π.χ. που δημοσιεύετε στο διαδίκτυο)

– Πληροφορίες έρευνας (π.χ. οι απαντήσεις σας σε έρευνες αγοράς, που διεξάγουμε)

Πηγή των προσωπικών δεδομένων

Εσείς ως επισκέπτης των χώρων κοινωνικής δικτύωσής μας.

Παραλήπτες (εκτός από οντότητες του ομίλου Carlsberg) των προσωπικών δεδομένων

Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τα προσωπικά σας δεδομένα κοινοποιούνται στους παρόχους ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους, όπως επιχειρηματικούς συνεργάτες, προμηθευτές, και παρόχους αναλυτικών στοιχείων. Εάν τα Τρίτα Μέρη επεξεργάζονται και χρησιμοποιούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα για λογαριασμό μας, συνάπτουμε συμφωνίες επεξεργασίας δεδομένων με όλους αυτούς τους εκτελούντες επεξεργασία δεδομένων, για να διασφαλίσουμε ότι έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων. Εάν τα Τρίτα Μέρη επεξεργάζονται και χρησιμοποιούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα για δικούς τους σκοπούς και οφέλη, διασφαλίζουμε ότι έχουμε μια νομική βάση για την κοινή χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων με αυτούς τους ανεξάρτητους υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων, για παράδειγμα τη συγκατάθεσή σας.

Περίοδος διατήρησης

Τα προσωπικά δεδομένα τηρούνται για το απαραίτητο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τον επιδιωκόμενο σκοπό. Παρακαλούμε, ωστόσο, να διαβάσετε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων των παρόχων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Νομικές βάσεις για τη χρήση

Η χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας είναι απαραίτητη κατά βάση, για να επιδιώξουμε το έννομο συμφέρον μας στη διαχείριση των ιστοτόπων μας και για να σας παρέχουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, βλ. Αρ. 6(1)(στ) του ΓΚΠΔ, Ν.4624/2019 και τις οδηγίες της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Προσωπικά Δεδομένα που προφανώς δημοσιοποιείτε, π.χ. σε σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βλ. Άρ. 9 (2) (ε) του ΓΚΠΔ, Ν.4624/2019 και τις οδηγίες της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Δικαιώματα των υποκειμένων των προσωπικών δεδομένων

Ως υποκείμενα των προσωπικών δεδομένων έχετε ορισμένα δικαιώματα. Πιο συγκεκριμένα:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων καθώς και  στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε εσάς ή σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Η εκπλήρωση των αιτημάτων άσκησης δικαιωμάτων υπόκειται σε ορισμένες εξαιρέσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Σε περίπτωση παραπόνου ή εάν θεωρήσετε ότι παραβιάζονται βασικά δικαιώματά σας μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr, τηλ. 2106475600).

Στοιχεία επικοινωνίας υπευθύνου επεξεργασίας – άσκηση δικαιωμάτων

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο δικαίωμά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy@olympicbrewery.gr.

Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:

Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε., Ελαιών 59, Νέα Κηφισιά 14564, Αττική,

Τηλ. +30 210 6675200 Φαξ +30 210 210 6675297

Ενημερώσεις πολιτικής: Οκτώβριος 2021